Uncategorized

0 2499

OnePlus® crează o competiție în care fanii se vor întrece în a realiza accesorii printate cu imprimantele 3D pentru telefonul OnePlus One®. https://oneplus.net/ro/one

gsmarena_001

Fiind bine cunoscută apropierea producătorilor ”OnePlus” https://oneplus.net/ro de consumatori, de la care primesc sfaturi despre cum să realizeze următoarele produse, micuța firmă din China oferă o și mai strânsă legătură cu fanii printr-un concurs de creativitate.

OnePlus a realizat o competiție extrem de interesantă- posibil cea mai interesantă competiție dintotdeauna. Echipa și-a unit forțele cu speciaiștii în printare 3D de la Ultimaker https://ultimaker.com/, cât și cu YouMagine https://www.youmagine.com/ (o comunitate a celor pasionați de printare 3D, unde își împărtășesc cele create) pentru a le oferi ocazia celor pasionați de printare 3D de a realiza accesorii pentru telefonul OnePlus One. Iar proiectele sunt tratate cu maximă seriozitate, pentru a intra în competiție ele trebuie să fie făcute cu ajutorul unui program CAD și să fie gata de imprimare 3D.

gsmarena_003

Concursul necesită multă dăruire și talent. Pentru a le oferi o mână de ajutor, echipa de la OnePlus a pus și fișierul de proiectare cu designul real al telefonului, astfel încât fiecare creație să fie cât mai precis realizată. Toate datele, schemele, observațiile trebuie să fie puse pe site-ul YouMagine și să fie gata pentru imprimare.

Echipa OnePlus este în căutarea de idei noi, proiectele fiind judecate (premiate) după design, creativitate, fezabilitate în împrimarea 3D cu imprimanta ”Ultimaker” , cât și de calitate. Care sunt premiile? Locul al treilea (3-lea) va primi un set de căști ”JBL E1 +https://oneplus.net/jbl-e1-earphones sau trei bobone cu filament Ultimaker pentru imprimantă. Locul al doilea va primi un telefon OnePlus One de culoare neagră cu 64 de Gb. Câștigătorul va primi o imprimantă Ultimaker 2 3D https://ultimaker.com/en/products/ultimaker-2-family.

Toate acestea sună foarte frumos, compania sperând să ducă la noi concepte de accesorii interesante dintre care unele s-ar putea să intre în producția de masă.

Aici https://www.youmagine.com/design_categories/contest/designs puteți admira cele mai interesante creații.

gsmarena_002

Pe 26 Martie au fost anunțați câștigătorii: Locul 1 a fost câștigat de https://www.youmagine.com/designs/oneplus-vr-headset

Locul 2 de AZ360VR – cu un dispozitiv pentru încărcarea telefonului(charging station)

Locul 3https://www.youmagine.com/designs/onepluswheel-camera-rig

Iar aici sunt cei 20 de finaliști: https://ultimaker.com/en/stories/view/107-ultimaker-x-oneplus-creative-contest-winners

Voi ce proiect ați alege?