Studiolul din Tampa Bay, Florida, care face mișcarea, pasul către 3D.

Studiolul din Tampa Bay, Florida, care face mișcarea, pasul către 3D.

Studiolul din Tampa Bay, Florida, care face mișcarea, pasul către 3D.

2015 poate să fie anul în care fotografia 3D, prin scanarea 3D, să devină noul trend mondial. Cool Dims http://cooldims.com/, un studio de fotografie din Florida, a aăugat în portofoliu oferta de a printa 3D portrete, totul având la bază experiența îndelungată pe care o au în domeniul artei fotografice- 3D Portrait Studio.

Cool-Dims03

 Noul studio de fotografiere 3D folosește un dispozitiv format din mai multe aparate foto capabile să fotografieze din 92 de unghiuri diferite, în doar o fracțiune de secundă. Cam cum se realizează și efectele ”matrix” în filmele de amatori. Folosind atâtea aparate foto înseamnă că poate fi folosit pentru a scana adulți pe de-a întregul (întregul corp), obiecte de mari dimensiuni, dar și copii și animale de companie, care nu ar fi în stare, nu pot, să stea nemișcați o perioadă lungă de timp pentru ca un laser care se rotește în jurul lor să îi scaneze.

Cool-Dims01

 Firma folosește un calculator foarte performant care lucrează cu un program bazat pe fotogrametrie (tehnică de detrminare exactă a formelor, dimensiunilor și poziției în spațiu a detaliilor fixe sau mobile din teren cu ajutorul fotogramelor. Fotogrametria este utilizată în special în acțiunile militare, pentru a realiza rapid schimbările esențiale ale configurației terenului, întocmirea hărților militare, a planurilor suprafețelor etc. * preluat din Dexonline) pentru a uni toate fotografiile realizate într-un model și imagine 3D. Modelul 3D astfel realizat poate fi ușor modificat și trimis către etapa finală, cea de tipărire 3D al portretului fizic final.

 Oferta studioului cuprinde portrete- poze, atât în format 2D cât și fotografii fizice 3D- pentru copii, animale de companie, adulți, portrete ale celor imprimați în diferite situații (la liceu, la locul de muncă- pompieri, polițiști .etc)

Cool-Dims02

 Scanarea totală a corpului, necesară pentru portretele 3D, este cea mai costisitoare parte a ofertei, cu un preț de 160 de $, a care se adaugă și alte elemente extra (rochii de mireasă, șepci, halate, costume tematice, specifice, uniforme). Portretele 3D încep de la doar 50 de $.

Cool Dims oferă și un pachet complet 3D – 
care include scanarea completă a corpului, portretul 3D, modelul Skatchfab 3D și o sesiune de 20 de minute pentru modele 2D gratuite, toul la un preț de 250 de $.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns