Software 3D

0 2087

Viitorul in retail: obiecte create cu imprimante 3D si livrate de drone, asa cum il vede cel mai mare retailer din lume Amazon. Pare un scenariu demn de film S.F. dar Amazon a lansat magazinul cu obiecte facute cu 3d printing http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=8323871011, magazinul ofera peste 200 de produse, jucarii, bijuterii si decoratiuni interioare.

amazon 3d printing

Obiectele sunt create cu ajutorul imprimantelor 3D si pot fi personalizare dupa marime, culoare, materialul din care este creat si cu inscriptionarea textului propriu sau fotografii. O aplicatie software de pesonalizare va ofera posibilitatea sa va “jucati” cu diferite forme de design sis a le previzualizati inainte de a le cumpara.

“Introducerea de obiecte printate in 3D in portofoliul nostru de produse sugereaza un inceput de schimbare in comertul cu amanuntul – productia ar putea fi mai rapida astefel incat sa furnizeze o experienta captivanta pentru clientii.” – a declarat Petra Schindler-Carter, director de marketing si vanzari – Amazon.

La lansarea magazinului, Amazon a marcat produsele 3D incluzand si partenerii Cincinnatti si Mixee Labs. Nancy Liang co-fondatoare Mixee-Labs a spus ca noua divizie “are un potential foarte mare sa devina un app store pentru lumea fizica”.

Totodata Amazon planuieste sa lanseze un serviciu de livrare cu ajutorul dronelor.