Jay Leno si 3D printing

Jay Leno si 3D printing

Binecunoscutul moderator Jay Leno, al emisiunii de divertisment Jay Leno Show, de maxima audienta in Statele Unite, este pasionat de industria 3D printing. El detine o impresionanta colectie de masini, majoritatea modele vechi pentru care este foarte greu sa gasesti piese de schimb. El si-a dezvoltat un adevarat atelier de creatie a pieselor de schimb pentru masini prin dotarea atelierului cu echipamente de 3dprinting, imprimante 3D, scanere 3D cat si alte elemente ce-I permit sa-si creeze singur piesele dorite. Popularmechanics.com relateaza intr-un articol mai vechi care dateaza din 2009, despre investitia lui Jay Leno in atelierul personal pentru crearea de obiecte, el detinea la vremea respectiva un scanner NextEngine care costa $2995 si Dimension uPrint Personal 3D printer care costa sub $15,000.

3D-printer-jay-leno

Nici la vremea respectiva nu erau solutii ieftine dar ii rezolvau problemele iar costul productiei taditionale de prototipare ar fi fost mult mai mare decat ce a reusit sa faca cu ajutorul tehnologiilor 3dprinting.

Cei de la 3D Phacktory au postat o pictograma (infografic – click pe poza pentru a mari)  despre ce este 3d printing-ul si despre Jay Leno (utilizatorul final al acestor tehnologii).

Infographic-3D-Printing

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns