Companie care transformă desenele copiilor dvs. in modele de masini

Companie care transformă desenele copiilor dvs. in modele de masini

Imprimantele 3D sunt capabile sa creeze modele de acuratete mare. Sunt masinarii care folosesc algoritmul lor ca sa creeze desene/modele. Cu toate acestea desenul cel mai frumos este creat tot de om. Unele start-up-uri precum Kids Creation Station sau Crayon Creatures si DoodleSculpt  sunt proiecte care aduc desenele copiilor la viata. De acum putem aminti un nou membru al acestor servcii: compania Japoneza t-o-f-u, care utilizeaza tehnologiile 3D printing ca sa transforme masinile desenate in modele de masinute de jucarie perfect functionale.

t-o-f-u

Firma a fost infiintata la finele anului 2014 si a participat la targul Maker Faire din Tokyo unde a prezentat aceeasta idee. Ei au rugat 11 copii sa deseneze niste masini, mai exact doar cate o latura a unei masini iar specialistii t-o-f-u au folosit acea imagine pentru a construi intregul model 3D, masina completa. Copii au fost rugati sa si colereze masinile respective folosind unele carioci speciale.

Rezultatul a fost sa creeze 11 masini functionale, cu roti care se misca si toate accesoriile unei masini de jucarie, copii putandu-se juca cu ele ca siicu orice alta jucarie. Vom auzi mai mult de t-o-f-u in viitor? Deja au inceput sa discute despre un parteneriat cu Materialise in Japonia iar targul de design pentru copii va avea loc la sfarsitul lui Ianuarie 2015.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns