Analko Aluminium Industry contribuie la dezvoltarea industriei 3D printing

Analko Aluminium Industry contribuie la dezvoltarea industriei 3D printing

Analko Aluminium Industry S.R.L ( Analko în Grecia) lider în zona Balcanică în domeniul vopsitoriei în câmp electrostatic alocă resurse pentru dezvoltarea industriei aluminiului și industria metalurgică.

Directorul executiv Gergios Vrettos  al  Analko Aluminium Industry, relatează, referitor la industria de 3Dprinting, într-un interviu următoarele:

Vrettos
Georgios Vrettos – Director executiv Analko România

“Ne pregătim pentru a treia revoluție industrială iar departamentul nostru de R&D (cercetare și dezvoltare)  în parteneriat cu unii producători ce activează în industria metalurgică ce folosesc tehnologii avansate cu imprimante 3D de metale, testăm și pregătim suprafețele acestor metale rezultate în urma imprimarii 3D pentru a o oferi un finisaj cu o culoare cât mai deosebită și durabilă. Odată aparută această tehnologie, pentru moment, vine și cu neajunsurile ei, exceptând partea referitoare la costurile echipamentelor și de producție cât despre partea de post prelucrare în urma printării și pregatirea materialelor pentru vopsire.”

Viziunea de dezvoltare a noului domeniu este împărtășită și de domnul Varujan V. Pambuccian un om de o notorietate incontestabilă în dezvoltarea industriei IT în România, are în vizor aplicarea tehnologiilor 3D în industrie și producție, previzionând o creștere economică prin implementarea unui program național pentru fabricația aditivă (3D printing). Mai multe infromatii gasiti aici http://www.pambuccian.ro/proiecte_3d_printing.html?version=2.

NICIUN COMENTARIU

Lasă un răspuns